Hvorfor kaller jeg bloggen min for en søt blogg?

"Hva i huuuuleste, skal dette likssom være en søt blogg?", tenker du kanskje i det de forventningsfulle øynene dine analyserer og tolker bokstavene og fargene på siden for å gi hjernen din et førsteinntrykk av det hele.

Svaret er et ganske så enkelt og blodklart "nei"

Så slipper du å tenke mer på det...

(i denne sammenheng blir ordet "søt" brukt til å binde det hele sammen i en passiv men også beskrivende og dominerende sammenheng! ordet vil også fungere som en rød tråd gjennom det hele)

mandag 24. mai 2010

24 Mai


Idag er det et halvt år siden jeg og min kjære Maj Helene blei sammen:) det har vært 6 utrolige måneder og vi har fått gjort masse gøy med mye minner:)
Siden vi begge har eksamener denne uka bestemte vi oss for å bruke dagen til å lese og øve sammen, og heller feire med kino og mat etter eksamene.

Igår var vi ute i båt og kosa oss på sjøen:) Vi kjørte fra Homorsund brygge og ut mot Homborsund fyr. Deretter kjørte vi inn til Bufjorden og hadde en liten pause på Bufjord camping:)

Der så Maja to flyndrer på grunna som lå helt musestille, og lurte veldig på hvorfor de bare lå der. Mysteriet over hvordan og hvorfor de klarte å ligge så utrolig stille uten å løfte på en eneste finger kom mot oss som et nesehorn i stor fart da vi fant ut at de var døde:p

Neste samtidig som vårt lille flyndremysterium ble løst, kommer det kjørende inn en 40 år gammel mann som tyeligvis var midt i midtlivskrisa der han farter mot oss med en 20 fots rib med 225 HK påhengsmotor. Dette var selfølgelg veldig stas for oss alle, for det var jo en utrolig kul båt, men det var nok han som gliste mest.

Han legger til brygga og et eldre ektepar kommer gående sakte men sikkert ned for å møte han. Den eldre mannen bærer på to fiskestenger og det tar ikke lang tid før jeg legger sammen 2 og 2 og skjønner at kombinasjonen av et eldre ektepar med fiskeutstyr og en mann i 40-årskrisa med en altor kul båt for han sitt kaliber skal ut for å fiske og kose seg:)

Etter litt tid, grunnet litt dårlige bein og balanse + glatt fotfeste, er de i båten alle 3 og de kjører utover. Eieren av båten klarer selvfølgelig ikke å gjøre 40 års krise si noe bedre da han tilter motoren helt opp til vannoverflaten og gir på så vannspruten dekker hele campingplassen og sikkert lager vannskader til mange 100 milliarder:p

Etter en fin og kosli epoke på sjøen med mange opplevelser og mye sjøsprut gikk vi hjem å laget middag:) Det var en kjempekosli kveld:)

Tusen takk for en kjempe fin helg Maja, du er best og jeg er kjempe glad i deg:) <3

1 kommentar:

  1. Wiiiiiiiii:D:D:D Du er så flink til å illustrere akkurat de tingene som skjedde! Grattis med ny blogg;)
    bloggepog;P

    <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

    SvarSlett